ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚO. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠO ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟYΝ.

Μέσα στο νέο 500 το μόνο πράγμα που μετράει είναι η απόλαυση στην οδήγηση. Αυτός είναι ο λόγος που είναι εφοδιασμένο με όλα τα πιο εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας και info-τηλεματικής  - κουμπιά ελέγχου στο βολάν του τιμονιού, ανοιχτή συνομιλία μέσω της λειτουργίας Bluetooth® και Bluetooth Audio streaming, λειτουργίες eco:Drive, Blue&Me TomTom 2 LIVE, καθώς και το on-line σύστημα πληροφόρησης Uconnect™.

UCONNECT™

Το Uconnect™ είναι το σύστημα info-τηλεματικής  το οποίο σας επιτρέπει, μέσω της οθόνης αφής 5" ή 6.5", να διαχειριστείτε όλες τις συσκευές πολυμέσων που υπάρχουν μέσα στο αυτοκίνητο· το αναλογικό και ψηφιακό ράδιο (DAB) και τις κύριες περιφερειακές συσκευές (mediaplayer, iPod, iPhone, smartphone) που είναι συνδεδεμένες μέσω της θύρας USB και του Aux-in jack.


Η συσκευή Uconnect Radio Nav 5" παρέχει πλοήγηση TomTom 2.5D με συνεχή καθοδήγηση σε όλη την διάρκεια της διαδρομής και ‘Καταχώρηση προορισμού με φωνή’ για να εισάγετε διευθύνσεις με φωνητικές εντολές.

Από σήμερα, μπορείτε να ενημερώσετε όλους τους χάρτες πλοήγησης με την υπηρεσία Mopar Map Care. Μπορείτε να ενημερώσετε τους χάρτες απευθείας από την ιστοσελίδα maps.mopar.eu (δωρεάν για τα πρώτα τρία έτη) ή διαμέσου των διανομέων μας.


Το νέο σύστημα Uconnect™ LIVE (όπου η υπηρεσία είναι διαθέσιμη) επιτρέπει επίσης στους πελάτες – μέσω της διασύνδεσης με τα δικά τους smartphones – να χρησιμοποιούν πληθώρα από apps στο σύστημα του αυτοκινήτου έτσι ώστε να μπορούν να είναι πάντα σε επαφή με τους φίλους τους στο Twitter· να ακούνε πάνω από 35 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια στο Deezer και πάνω από 100 χιλιάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς με το Tune-In· να βλέπουν ειδήσεις σε πραγματικό χρόνο από το Reuters και για την κίνηση, τις κάμερες ταχύτητας και τον καιρό χάρη στις υπηρεσίες TomTom LIVE.


Και δεν είναι μόνο αυτά: μπορείτε να βελτιώσετε το δικό σας στυλ οδήγησης με το eco:Drive™, έτσι ώστε να εξοικονομήσετε καύσιμα και μπορείτε να ελέγχετε σε πραγματικό χρόνο τις εκπομπές CO2 του αυτοκινήτου σας.
Και μπορείτε να "είστε πάντα μαζί" με το αυτοκίνητο σας με το my:Car: σας υπενθυμίζει που έχετε παρκάρει, σας ενημερώνει για την στάθμη του καυσίμου καθώς και για τυχόν δυσλειτουργίες του αυτοκινήτου.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ UCONNECT™

ΠΝΕΥΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Στο δικό σας νέο 500, εκτός από το νέο σύστημα φρένων (στους κινητήρες 1.2), μπορείτε να εμπιστευτείτε όλα τα καλύτερα συστήματα προστασίας: 7 αερόσακοι, ABS + EBD έτσι ώστε να μην χάνετε τον έλεγχο όταν φρενάρετε απότομα, ESC + Hill Holder για να διατηρείτε την κατεύθυνση σας σε όλες τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και για να ξεκινάτε από στάση σε ανηφόρα με μεγάλη ευκολία, HBA για να είναι πιο αποτελεσματικό το απότομο φρενάρισμα και συσκευή Hazard η οποία ενεργοποιεί άμεσα τα αλάρμ σε περίπτωση φρεναρίσματος πανικού.
Ενώ τα ελλειπτικά εμπρός φανάρια με DRL εγγυώνται την μέγιστη ορατότητα χάρη στην τεχνολογία LED που διαθέτουν.

Οι εικόνες χρησιμοποιούνται για λόγους απεικόνισης και μόνο. Επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο διανομέα σας για τους ισχύοντες συνδυασμούς χρωμάτων, τις ταπετσαρίες κτλ.