ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ

Και αλλάζουν. Όπως το 500, το απόλυτο εικονίδιο, το οποίο σήμερα προσθέτει λάμψη και ξελόγιασμα στην μοδάτη και pop πλευρά του.

Η ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Το χαμογελαστό "πρόσωπο" του 500 γίνεται ακόμα πιο σκανταλιάρικο. Το εμπρός άκρο είναι κάτι περισσότερο από το κλείσιμο του ματιού χάρη στα νέα διακοσμητικά και τον προφυλακτήρα ο οποίος περιστοιχίζει την τρισδιάστατη μάσκα του ψυγείου. Πιο ελκυστικό, πιο θετικό, ακόμα πιο 500.
Τα νέα πολυ-ελλειπτικά εμπρός φανάρια επικοινωνούν και φαίνεται σαν να κλείνουν το μάτι στο σκοτάδι. Ενώ τα νέα φώτα λειτουργίας ημέρας με τεχνολογία LED είναι εμπνευσμένα από το μηδέν του λογότυπου του 500 και στο σκοτάδι μετατρέπονται σε μία υπογραφή, κάνοντας το αναγνωρίσιμο από την πρώτη ματιά.

ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΙΝΕΛΙΑ ΚΛΑΣΗΣ. ΚΑΙ ΣΤΥΛ

Το αλάνθαστο προφίλ του 500 δεν αλλάζει, αλλά προσθέτει χαρακτήρα χάρη στις 2 πολύτιμες νέες ζάντες αλουμινίου, την 15" σε γυαλιστερή γκρι έκδοση και τις 16" με ματ μαύρο διαμαντέ φινίρισμα.
Ο σχεδιασμός του νέου 500 τονίζεται από δύο νέα χρώματα του αμαξώματος: το παστέλ Corallo Red, πολύ pop και φωτεινό, και το Burgundy Opera, πολύ εκλεπτυσμένο και κομψό.

Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Όπως η νέα χρωμιωμένη ταινία, η οποία ανυψώνει τον προφυλακτήρα, και στεγάζει τα πίσω φώτα ομίχλης και όπισθεν.
Ή όπως τα νέα οπίσθια φωτιστικά σώματα, τα οποία ενσωματώνουν τα φώτα στοπ, τα πίσω φώτα θέσης και τα φλας, που πλαισιώνουν το αμάξωμα.
Μία ασυνήθιστη και τολμηρή λύση, η οποία υπογραμμίζει την ικανότητα του 500 να εξακολουθεί να καινοτομεί, χωρίς να χάνει το αιώνιο πνεύμα του.

LORD - ΜΙΚΡΟ

Η διαχρονική γοητεία της Βρετανικής φινέτσας. Με μία πινελιά ειρωνείας.

NAVY- ΜΕΣΑΙΟ

Όλη η διασκέδαση του καλοκαιριού, με γραφικά εμπνευσμένα από ένα ναυτικό στυλ.

COMICS - ΜΕΣΑΙΟ (ΚΟΚΚΙΝΟ/ΜΑΥΡΟ)

Χρώμα και χαρά: το 500 γίνεται ένα cartoon.

COMICS - ΜΕΣΑΙΟ (ΚΙΤΡΙΝΟ/ΜΑΥΡΟ)

Χρώμα και χαρά: το 500 γίνεται ένα cartoon.

CAMOUFLAGE – ΜΕΣΑΙΟ

Μία πολύ αποφασιστική επιλογή, η οποία κάνει το 500 ακόμα πιο μοντέρνο.

Οι εικόνες χρησιμοποιούνται για λόγους απεικόνισης και μόνο. Επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο διανομέα σας για τους ισχύοντες συνδυασμούς χρωμάτων, τις ταπετσαρίες κτλ.