ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ. Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ.

Το τολμηρό στυλ του εξωτερικού εσωκλείει πλήρως το ανακαινισμένο εσωτερικό, πιο ελκυστικό, κομψό και εκλεπτυσμένο. Για ακόμα μία φορά, το 500 είναι έτοιμο να ξαφνιάσει.

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Ο σχεδιασμός του ταμπλό έχει αναθεωρηθεί πλήρως έτσι ώστε να περικλείσει αρμονικά την νέα τεχνολογία του αυτοκινήτου. Τα χρωμιωμένα στοιχεία και τα πιο στρογγυλεμένα σχέδια των κουμπιών ελέγχου είναι πολύ εντυπωσιακά.
Αλλά το νέο 500 δεν είναι απλά όμορφο, είναι λειτουργικό και τώρα έχει ένα νέο άνετο ντουλαπάκι στο ταμπλό, και μία νέα κεντρική κονσόλα με θύρες USB/Aux και μία πιο ευρύχωρη ποτηροθήκη.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ

Το νέο βολάν τιμονιού με ένα πολύ ειδικό σχεδιασμό είναι στολισμένο με χρωμιωμένα στοιχεία. 
Η καινοτόμος ψηφιακή οθόνη TFT 7" σας επιτρέπει να έχετε υπό έλεγχο όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται ενώ οδηγείτε, όπως τα στοιχεία του ταχύμετρου, του στροφόμετρου, της θερμοκρασίας και της Ένδειξης Αλλαγής Ταχύτητας (GSI), το οποίο σας υποδεικνύει πότε πρέπει να αλλάξετε ταχύτητα και το trip computer, το οποίο σας επιτρέπει να καθορίσετε τον τρόπο κίνησης του αυτοκινήτου ανάλογα με την απόσταση που θα διανύσετε, την στιγμιαία κατανάλωση του καυσίμου, κλπ.

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΥΨΗΛΗ ΜΟΔΑ

Στυλ, στυλ, στυλ και ακόμα πιο πολύ στυλ. Τα νέα υλικά και υφάσματα που έχουν επιλεγεί για το εσωτερικό του νέου 500 έρχονται απευθείας από τους πιο μοντέρνους δρόμους της μόδας. Εδώ είναι ένα ζωηρό Prince of Wales με διακόσμηση διαφορετικού χρώματος και το νέο πολύτιμο δέρμα burgundy με μπλε ένθετα, μία vintage πινελιά η οποία αποδίδει φόρο τιμής στα χρώματα της δεκαετίας του 60.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ

Για να είναι εγγυημένη όλη η άνεση που μπορείτε να εύχεστε να έχετε υπάρχουν τα νέα καθίσματα κατασκευασμένα με ακόμα πιο εργονομικά υλικά και σχεδιασμένα έτσι ώστε να διευκολύνουν την πρόσβαση των επιβατών στα πίσω καθίσματα.

Οι εικόνες χρησιμοποιούνται για λόγους απεικόνισης και μόνο. Επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο διανομέα σας για τους ισχύοντες συνδυασμούς χρωμάτων, τις ταπετσαρίες κτλ.