ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΛΙΓΗ ΕΥΡΥΧΩΡΙΑ?

Το 5θυρο Fiat Tipo είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να παρέχει μέγιστη άνεση και στον οδηγό αλλά και στον συνοδηγό. Με ένα εσωτερικό το οποίο φιλοξενεί άνετα έως και πέντε ενήλικες με ύψος πάνω από 1 μέτρο και 85 εκατοστά, δίνει σε όλους τον πλευρικό χώρο που χρειάζονται, χάρη στην πληθώρα αποθηκευτικών χώρων που παρέχουν ένα συνολικό όγκο 12 λίτρων. Για άνεση βέλτιστης ποιότητας στον δρόμο. Για όλους ανεξαιρέτως.

 

ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ

Η ιδανική ευθυγράμμιση του τιμονιού, των πεντάλ και του καθίσματος δημιουργεί μία
πραγματικά εργονομική θέση οδήγησης. Και τα πάντα είναι υπό έλεγχο με ένα απλό άγγιγμα.

 

ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ

Η πρακτικότητα είναι η πρώτη προτεραιότητα του 5θυρου Fiat Tipo: αυτός είναι ο λόγος που το πορτμπαγκάζ προσφέρει μία ηγετική στην κατηγορία του χωρητικότητα 440 λίτρων. Έτσι εάν το θέλετε, μπορείτε να το πάρετε μαζί σας.

 

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

ΠΕΝΤΕ ΑΝΕΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Ασυμβίβαστη άνεση και σχεδιασμός: το 5θυρο Fiat Tipo παρέχει πέντε άνετα, εργονομικά καθίσματα με πλευρική υποστήριξη, είτε από ύφασμα ή από δέρμα. Για να μην αναφέρουμε τον ηγετικό στην κατηγορία του χώρο για τα πόδια. Έτσι μπορείτε να δείτε τον κόσμο να περνάει με απόλυτη άνεση.

 
Λάβετε μια προσφορά
1 από 2

CONSENTIMIENTO PARA EL TRATAMIENTO DE DATOS DE CARÁCTER PERSONAL (DE CONFORMIDAD CON LA LEY ORGÁNICA 15/1999,
DE 13 DE DICIEMBRE, DE PROTECCIÓN DE DATOS DE CARÁCTER PERSONAL)


ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Ν. 2472/1997

Μετά την ανάγνωση της Ανακοίνωση Ενημέρωσης – Πληροφορίες εδώ για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.


Για δραστηριότητες μάρκετινγκ. Εξουσιοδότηση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από την FCA Greece A.E. για σκοπούς μάρκετινγκ και προώθησης που αναφέρονται στο σημείο (β) με την χρήση των μεθόδων επεξεργασίας που αναφέρονται στην Ανακοίνωση Ενημέρωσης – Πληροφορίες, σε έντυπη, αυτοματοποιημένη ή ηλεκτρονική μορφή, και ειδικότερα, μέσω ταχυδρομείου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου (συμπεριλαμβανομένων των αυτοματοποιημένων τηλεφωνικών κλήσεως, SMS, MMS, κλπ.), φαξ και κάθε άλλου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας (π.χ. διαδικτυακοί ιστότοποι, αφερμογές κινητής τηλεφωνίας).
Για δραστηριότητες δημιουργίας προφίλ. Εξουσιοδότηση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από την FCA Greece A.E. για σκοπούς προφίλ που αναφέρονται στο σημείο (γ) και αφορούν – για παράδειγμα και όχι περιοριστικά – καταναλωτική συμπεριφορά και τάση, συνήθειες οδήγησης, χρήση διαδικτυακών ιστότοπων.
Για την γνωστοποίηση σε τρίτους για δραστηριότητες μάρκετινγκ. Εξουσιοδότηση για την γνωστοποίηση των προσωπικών δεδομένων σε τρίτους που συνδέονται και σχετίζονται με την FCA Greece A.E., καθώς και στους Συνεργάτες τους, με σκοπό την επεξεργασία για τους σκοπούς μάρκετινγκ και προώθησης που αναφέρονται στην σημείο (δ) με την χρήση των μεθόδων επεξεργασίας που αναφέρονται στην Ανακοίνωση Ενημέρωσης – Πληροφορίες, σε έντυπη, αυτοματοποιημένη ή ηλεκτρονική μορφή, και ειδικότερα, μέσω ταχυδρομείου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου (συμπεριλαμβανομένων των αυτοματοποιημένων τηλεφωνικών κλήσεως, SMS, MMS, κλπ.), φαξ και κάθε άλλου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας (π.χ. διαδικτυακοί ιστότοποι, εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας).

Συναινώ

Για διαβίβαση σε κράτη εντός και εκτός της ΕΕ. Στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από την FCA Greece A.E. και / ή άλλα πρόσωπα που ενεργούν για λογαριασμό της FCA Greece A.E. σύμφωνα με ειδικές συμβατικές υποχρεώσεις, που βρίσκονται σε κράτη της ΕΕ ή κράτη εκτός ΕΕ σύμφωνα με την διαδικασία που προβλέπει ο νόμος.

Επιλέγοντας το κουμπί ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΝΟΜΕΑ, επιβεβαιώνω το αίτημά μου για την Υπηρεσία που αναφέρεται στο σημείο (α) της Ανακοίνωσης Ενημέρωσης – Πληροφορίες, και παρέχω επίσης την συναίνεσή μου για την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων για τους σκοπούς της Υπηρεσίας με χρήση των μεθόδων επεξεργασίας που αναφέρονται στην Ανακοίνωση Ενημέρωσης – Πληροφορίες.

2 από 2

ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΝΟΜΕΑ

 
 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Mario Rossi

Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 500L ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΝΟΜΕΑ Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Οι εικόνες χρησιμοποιούνται για λόγους απεικόνισης και μόνο. Επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο διανομέα σας για τους ισχύοντες συνδυασμούς χρωμάτων, τις ταπετσαρίες κτλ.