INFO-ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ

ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ

Είναι τόσο απολαυστικό να παίζετε την μουσική σας με μέγιστη ένταση στον ήχο, όταν οδηγείτε. Αυτός είναι ο λόγος που θα βρείτε στο νέο Qubo ένα νέο ηχοσύστημα, με οθόνη αφής 5" και 6 ηχεία, με την επιλογή της σύνδεσης μέσω Bluetooth, USB, AUX ή MP3 ή audio streaming.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ

Για ορισμένους μπορεί να είναι μία πρόκληση, αλλά η τεχνολογία του Qubo μπορεί να κάνει ταυτόχρονα δύο πράγματα: ενσωματώνει ιδανικά την πλοήγηση με όλες τις λειτουργίες του Bluetooth. Για να απλουστεύσετε την ζωή σας, με πλήρες στιλ Qubo.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Super Qubo

Το εσωτερικό του διαθέτει μία προγραμματισμένη παραμόρφωση: σε περίπτωση μίας σύγκρουσης, δεν μπορεί να παραμορφωθεί πουθενά αλλού εκτός από συγκεκριμένα, προκαθορισμένα σημεία. Επιπλέον, οι πόρτες κλειδώνουν αυτόματα όταν υπερβεί το αυτοκίνητο τα 20km/h και με το σύστημα διπλοκλειδώματος, το Qubo σας επιτρέπει να απενεργοποιείτε όλους τους μοχλούς ανοίγματος των θυρών, καθιστώντας αδύνατο το άνοιγμα του αυτοκινήτου από το εσωτερικό του.

ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΟΔΗΓΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΝΟΙΕΣ

Ένα πλήρες σύστημα ασφαλείας, από παθητική με 4 αερόσακους και σημεία στήριξης Isofix, τα οποία σας επιτρέπουν να κουμπώσετε ένα παιδικό κάθισμα χωρίς την ζώνη ασφαλείας, έως ενεργητική, με ABS+EBD και ESC για να διατηρείτε την τροχιά σας ακόμα και σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης.

Traction+

ΕΙΣΤΕ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ TREKKING;

Με κίνηση μόνο στους εμπρός τροχούς το Qubo Trekking μπορεί να διαχειριστεί ακόμα και τα πιο δύσκολα οδοστρώματα. Και με το σύστημα Traction+, εγγυάται την καλύτερη πρόσφυση (λειτουργεί έως τα 50km/h) παρέχοντας off-road δυνατότητες με την κατανάλωση ενός 4x2.

Λάβετε μια προσφορά
1 από 2

CONSENTIMIENTO PARA EL TRATAMIENTO DE DATOS DE CARÁCTER PERSONAL (DE CONFORMIDAD CON LA LEY ORGÁNICA 15/1999,
DE 13 DE DICIEMBRE, DE PROTECCIÓN DE DATOS DE CARÁCTER PERSONAL)


ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Ν. 2472/1997

Μετά την ανάγνωση της Ανακοίνωση Ενημέρωσης – Πληροφορίες εδώ για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.


Για δραστηριότητες μάρκετινγκ. Εξουσιοδότηση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από την FCA Greece A.E. για σκοπούς μάρκετινγκ και προώθησης που αναφέρονται στο σημείο (β) με την χρήση των μεθόδων επεξεργασίας που αναφέρονται στην Ανακοίνωση Ενημέρωσης – Πληροφορίες, σε έντυπη, αυτοματοποιημένη ή ηλεκτρονική μορφή, και ειδικότερα, μέσω ταχυδρομείου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου (συμπεριλαμβανομένων των αυτοματοποιημένων τηλεφωνικών κλήσεως, SMS, MMS, κλπ.), φαξ και κάθε άλλου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας (π.χ. διαδικτυακοί ιστότοποι, αφερμογές κινητής τηλεφωνίας).
Για δραστηριότητες δημιουργίας προφίλ. Εξουσιοδότηση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από την FCA Greece A.E. για σκοπούς προφίλ που αναφέρονται στο σημείο (γ) και αφορούν – για παράδειγμα και όχι περιοριστικά – καταναλωτική συμπεριφορά και τάση, συνήθειες οδήγησης, χρήση διαδικτυακών ιστότοπων.
Για την γνωστοποίηση σε τρίτους για δραστηριότητες μάρκετινγκ. Εξουσιοδότηση για την γνωστοποίηση των προσωπικών δεδομένων σε τρίτους που συνδέονται και σχετίζονται με την FCA Greece A.E., καθώς και στους Συνεργάτες τους, με σκοπό την επεξεργασία για τους σκοπούς μάρκετινγκ και προώθησης που αναφέρονται στην σημείο (δ) με την χρήση των μεθόδων επεξεργασίας που αναφέρονται στην Ανακοίνωση Ενημέρωσης – Πληροφορίες, σε έντυπη, αυτοματοποιημένη ή ηλεκτρονική μορφή, και ειδικότερα, μέσω ταχυδρομείου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου (συμπεριλαμβανομένων των αυτοματοποιημένων τηλεφωνικών κλήσεως, SMS, MMS, κλπ.), φαξ και κάθε άλλου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας (π.χ. διαδικτυακοί ιστότοποι, εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας).

Συναινώ

Για διαβίβαση σε κράτη εντός και εκτός της ΕΕ. Στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από την FCA Greece A.E. και / ή άλλα πρόσωπα που ενεργούν για λογαριασμό της FCA Greece A.E. σύμφωνα με ειδικές συμβατικές υποχρεώσεις, που βρίσκονται σε κράτη της ΕΕ ή κράτη εκτός ΕΕ σύμφωνα με την διαδικασία που προβλέπει ο νόμος.

Επιλέγοντας το κουμπί ΑΠΟΣΤΟΛΗ, επιβεβαιώνω το αίτημά μου για την Υπηρεσία που αναφέρεται στο σημείο (α) της Ανακοίνωσης Ενημέρωσης – Πληροφορίες, και παρέχω επίσης την συναίνεσή μου για την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων για τους σκοπούς της Υπηρεσίας με χρήση των μεθόδων επεξεργασίας που αναφέρονται στην Ανακοίνωση Ενημέρωσης – Πληροφορίες.

2 από 2

ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΝΟΜΕΑ

 
 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Mario Rossi

Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 500L ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΝΟΜΕΑ Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Οι εικόνες χρησιμοποιούνται για λόγους απεικόνισης και μόνο. Επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο διανομέα σας για τους ισχύοντες συνδυασμούς χρωμάτων, τις ταπετσαρίες κτλ.