ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ

ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ

Μήπως τείνει επίσης να μεγαλώνει και η οικογένεια σας; Το Qubo σας προσφέρει ευρύχωρο εσωτερικό, παρέχοντας επαρκή χώρο για όλους με ένα συνολικό όγκο 2500 λίτρων, εκ των οποίων 330 λίτρα είναι ο χώρος αποσκευών. Όλα αυτά σε μόλις 3.96 μέτρα.

ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ;

Πλευρικές συρόμενες πόρτες, πλήρως αναδιπλούμενα καθίσματα και ορισμένοι από τους πιο εξελιγμένους σχεδιασμούς που κάνουν το Qubo ακόμα πιο άνετο: ένα ακόμα πιο άνετο βολάν τιμονιού και ένα νέο ταμπλό το οποίο είναι ακόμα πιο ευανάγνωστο, χάρη στον μοντέρνο σχεδιασμό και τον ρετρό φωτισμό του. Και μία διάμετρος κύκλου στροφής η οποία ισούται με 10.55 μέτρα, για εξαιρετική οδηγησιμότητα.

ΚΑΘΙΣΜΑ ΟΔΗΓΟΥ

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Με την υπερυψωμένη θέση οδήγησης, το νέο βολάν τιμονιού και το ταμπλό και τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, το Fiat Qubo προσφέρει μέγιστη άνεση στην οδήγηση, εξαιρετική εσωτερική φωτεινότητα και μία εκτεταμένη εικόνα του δρόμου. Έτσι ώστε να είστε ο βασιλιάς του αυτοκινήτου σας και του δρόμου.

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΑ
ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ

Το Qubo προσφέρει αξεπέραστη άνεση, χάρις στο υποβραχιόνιο και στην οσφυϊκή υποστήριξη του καθίσματος οδηγού, στο κάθισμα συνοδηγού που αναδιπλώνεται σε σχήμα μικρού τραπεζιού και στα πίσω καθίσματα που μπορούν να αναδιπλωθούν έτσι ώστε να ελευθερώσουν χώρο όποτε τον χρειάζεστε. Ένας τόσο ευπροσάρμοστος εσωτερικός χώρος, έτοιμος να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Λάβετε μια προσφορά
1 από 2

CONSENTIMIENTO PARA EL TRATAMIENTO DE DATOS DE CARÁCTER PERSONAL (DE CONFORMIDAD CON LA LEY ORGÁNICA 15/1999,
DE 13 DE DICIEMBRE, DE PROTECCIÓN DE DATOS DE CARÁCTER PERSONAL)


ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Ν. 2472/1997

Μετά την ανάγνωση της Ανακοίνωση Ενημέρωσης – Πληροφορίες εδώ για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.


Για δραστηριότητες μάρκετινγκ. Εξουσιοδότηση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από την FCA Greece A.E. για σκοπούς μάρκετινγκ και προώθησης που αναφέρονται στο σημείο (β) με την χρήση των μεθόδων επεξεργασίας που αναφέρονται στην Ανακοίνωση Ενημέρωσης – Πληροφορίες, σε έντυπη, αυτοματοποιημένη ή ηλεκτρονική μορφή, και ειδικότερα, μέσω ταχυδρομείου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου (συμπεριλαμβανομένων των αυτοματοποιημένων τηλεφωνικών κλήσεως, SMS, MMS, κλπ.), φαξ και κάθε άλλου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας (π.χ. διαδικτυακοί ιστότοποι, αφερμογές κινητής τηλεφωνίας).
Για δραστηριότητες δημιουργίας προφίλ. Εξουσιοδότηση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από την FCA Greece A.E. για σκοπούς προφίλ που αναφέρονται στο σημείο (γ) και αφορούν – για παράδειγμα και όχι περιοριστικά – καταναλωτική συμπεριφορά και τάση, συνήθειες οδήγησης, χρήση διαδικτυακών ιστότοπων.
Για την γνωστοποίηση σε τρίτους για δραστηριότητες μάρκετινγκ. Εξουσιοδότηση για την γνωστοποίηση των προσωπικών δεδομένων σε τρίτους που συνδέονται και σχετίζονται με την FCA Greece A.E., καθώς και στους Συνεργάτες τους, με σκοπό την επεξεργασία για τους σκοπούς μάρκετινγκ και προώθησης που αναφέρονται στην σημείο (δ) με την χρήση των μεθόδων επεξεργασίας που αναφέρονται στην Ανακοίνωση Ενημέρωσης – Πληροφορίες, σε έντυπη, αυτοματοποιημένη ή ηλεκτρονική μορφή, και ειδικότερα, μέσω ταχυδρομείου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου (συμπεριλαμβανομένων των αυτοματοποιημένων τηλεφωνικών κλήσεως, SMS, MMS, κλπ.), φαξ και κάθε άλλου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας (π.χ. διαδικτυακοί ιστότοποι, εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας).

Συναινώ

Για διαβίβαση σε κράτη εντός και εκτός της ΕΕ. Στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από την FCA Greece A.E. και / ή άλλα πρόσωπα που ενεργούν για λογαριασμό της FCA Greece A.E. σύμφωνα με ειδικές συμβατικές υποχρεώσεις, που βρίσκονται σε κράτη της ΕΕ ή κράτη εκτός ΕΕ σύμφωνα με την διαδικασία που προβλέπει ο νόμος.

Επιλέγοντας το κουμπί ΑΠΟΣΤΟΛΗ, επιβεβαιώνω το αίτημά μου για την Υπηρεσία που αναφέρεται στο σημείο (α) της Ανακοίνωσης Ενημέρωσης – Πληροφορίες, και παρέχω επίσης την συναίνεσή μου για την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων για τους σκοπούς της Υπηρεσίας με χρήση των μεθόδων επεξεργασίας που αναφέρονται στην Ανακοίνωση Ενημέρωσης – Πληροφορίες.

2 από 2

ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΝΟΜΕΑ

 
 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Mario Rossi

Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 500L ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΝΟΜΕΑ Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Οι εικόνες χρησιμοποιούνται για λόγους απεικόνισης και μόνο. Επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο διανομέα σας για τους ισχύοντες συνδυασμούς χρωμάτων, τις ταπετσαρίες κτλ.