Γνήσιο, έξυπνο και εκπληκτικό: αυτό είναι το Panda.
Το αυτοκίνητο που γνωρίζει πως να εξελίσσεται ενώ
παραμένει πραγματικό στον εαυτό του.


UCONNECT

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Τώρα μπορείτε να έχετε περισσότερη διασκέδαση: το Panda έχει ολοκληρωθεί με το καινοτομικό ράδιο Uconnect, το οποίο περιλαμβάνει Bluetooth® 2.1, audio streaming, σύστημα φωνητικής αναγνώρισης, θύρες USB και AUX και ένα MP3 Player. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να ακούτε τα αγαπημένα σας MP3 τραγούδια μέσω USB ή από το κινητό σας τηλέφωνο, να επαναφορτίσετε τις συσκευές σας απευθείας από το δικό σας Panda, και το τηλέφωνο χωρίς να κουνάτε ούτε το δαχτυλάκι σας.

PANDA UCONNECT

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΑΠΛΑ,
ΜΕ ΤΟ SMARTPHONE ΣΑΣ

Από τώρα και στο εξής το Panda είναι επίσης το κινητό σας τηλέφωνο: χάρη στο δωρεάν Panda Uconnect app, μπορείτε στην πράξη να αλληλεπιδράτε απευθείας με το δικό σας smartphone για να χρησιμοποιήσετε μία πληθώρα υπηρεσιών. Αποκτήστε πρόσβαση στην δική σας βιβλιοθήκη με μουσική ή στις επαφές σας, ακούστε τραγούδια από το Deezer και το TuneIn ή αποκτήστε πρόσβαση σε άμεσες υπηρεσίες όπως τα Google Maps, Waze, ελέγξτε τον καιρό και όλες τις άλλες λειτουργίες info-τηλεματικής και υποστήριξης της οδήγησης. Και τι γίνεται με το τηλέφωνο? Στο Panda, η βάση για την τοποθέτηση του είναι επάνω από το ράδιο και παρέχεται σαν στάνταρ εξοπλισμός.

START&STOP

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
ΚΑΥΣΙΜΟΥ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Εσείς σταματάτε, ο κινητήρας σας σβήνει. Η τεχνολογία Start&Stop του Panda είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να μειώνει την κατανάλωση καυσίμου, μαζί με το Gear Shift Indicator (GSI), το οποίο προτείνει πότε να αλλάξετε ταχύτητα.

Λάβετε μια προσφορά
1 από 2

CONSENTIMIENTO PARA EL TRATAMIENTO DE DATOS DE CARÁCTER PERSONAL (DE CONFORMIDAD CON LA LEY ORGÁNICA 15/1999,
DE 13 DE DICIEMBRE, DE PROTECCIÓN DE DATOS DE CARÁCTER PERSONAL)


ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Ν. 2472/1997

Μετά την ανάγνωση της Ανακοίνωση Ενημέρωσης – Πληροφορίες εδώ για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.


Για δραστηριότητες μάρκετινγκ. Εξουσιοδότηση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από την FCA Greece A.E. για σκοπούς μάρκετινγκ και προώθησης που αναφέρονται στο σημείο (β) με την χρήση των μεθόδων επεξεργασίας που αναφέρονται στην Ανακοίνωση Ενημέρωσης – Πληροφορίες, σε έντυπη, αυτοματοποιημένη ή ηλεκτρονική μορφή, και ειδικότερα, μέσω ταχυδρομείου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου (συμπεριλαμβανομένων των αυτοματοποιημένων τηλεφωνικών κλήσεως, SMS, MMS, κλπ.), φαξ και κάθε άλλου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας (π.χ. διαδικτυακοί ιστότοποι, αφερμογές κινητής τηλεφωνίας).
Για δραστηριότητες δημιουργίας προφίλ. Εξουσιοδότηση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από την FCA Greece A.E. για σκοπούς προφίλ που αναφέρονται στο σημείο (γ) και αφορούν – για παράδειγμα και όχι περιοριστικά – καταναλωτική συμπεριφορά και τάση, συνήθειες οδήγησης, χρήση διαδικτυακών ιστότοπων.
Για την γνωστοποίηση σε τρίτους για δραστηριότητες μάρκετινγκ. Εξουσιοδότηση για την γνωστοποίηση των προσωπικών δεδομένων σε τρίτους που συνδέονται και σχετίζονται με την FCA Greece A.E., καθώς και στους Συνεργάτες τους, με σκοπό την επεξεργασία για τους σκοπούς μάρκετινγκ και προώθησης που αναφέρονται στην σημείο (δ) με την χρήση των μεθόδων επεξεργασίας που αναφέρονται στην Ανακοίνωση Ενημέρωσης – Πληροφορίες, σε έντυπη, αυτοματοποιημένη ή ηλεκτρονική μορφή, και ειδικότερα, μέσω ταχυδρομείου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου (συμπεριλαμβανομένων των αυτοματοποιημένων τηλεφωνικών κλήσεως, SMS, MMS, κλπ.), φαξ και κάθε άλλου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας (π.χ. διαδικτυακοί ιστότοποι, εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας).

Συναινώ

Για διαβίβαση σε κράτη εντός και εκτός της ΕΕ. Στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από την FCA Greece A.E. και / ή άλλα πρόσωπα που ενεργούν για λογαριασμό της FCA Greece A.E. σύμφωνα με ειδικές συμβατικές υποχρεώσεις, που βρίσκονται σε κράτη της ΕΕ ή κράτη εκτός ΕΕ σύμφωνα με την διαδικασία που προβλέπει ο νόμος.

Επιλέγοντας το κουμπί ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΝΟΜΕΑ, επιβεβαιώνω το αίτημά μου για την Υπηρεσία που αναφέρεται στο σημείο (α) της Ανακοίνωσης Ενημέρωσης – Πληροφορίες, και παρέχω επίσης την συναίνεσή μου για την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων για τους σκοπούς της Υπηρεσίας με χρήση των μεθόδων επεξεργασίας που αναφέρονται στην Ανακοίνωση Ενημέρωσης – Πληροφορίες.

2 από 2

ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΝΟΜΕΑ

 
 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Mario Rossi

Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 500L ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΝΟΜΕΑ Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Οι εικόνες χρησιμοποιούνται για λόγους απεικόνισης και μόνο. Επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο διανομέα σας για τους ισχύοντες συνδυασμούς χρωμάτων, τις ταπετσαρίες κτλ.