Γνήσιο, έξυπνο και εκπληκτικό: αυτό είναι το Panda.
Το αυτοκίνητο που γνωρίζει πως να εξελίσσεται ενώ
παραμένει πραγματικό στον εαυτό του.


ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ

ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
ΑΠΟ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ

Μία βόλτα στα μαγαζιά, μία ημέρα στην εξοχή ή μία απόδραση του Σαββατοκύριακου: με τον χώρο του Panda και την προσαρμοστικότητα του μπορείτε πραγματικά να τα κάνετε όλα. Το πίσω κάθισμα που είναι διαιρούμενο 60/40 και αναδιπλούμενο, το κάθισμα του συνοδηγού που πέφτει τελείως κάτω και το πορτμπαγκάζ που διαθέτει την διαμορφώσιμη πλατφόρμα φόρτωσης Cargo Box. Και για τον χώρο που είναι γύρω σας? Χρησιμοποιήστε τους αποθηκευτικούς χώρους που υπάρχουν μέσα σε ολόκληρο τον χώρο των επιβατών. Υπάρχει μία πληθώρα 14 από αυτούς.

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΜΠΛΟ

ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΨΗ

3 διαφορετικά χρώματα ταπετσαριών: μαύρο, μαύρο και κόκκινο, μαύρο και γκρι, που μπορούν να συνδυαστούν με τα νέα χρώματα του ταμπλό, σε ανθρακί ή γκρι τιτανίου, πάντα με τον βολικό αποθηκευτικό χώρο για όλα όσα χρειάζεστε.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ PANDA

Στο πίσω μέρος μπορείτε να ρίξετε κάτω ολόκληρο το κάθισμα ή μόνο ένα τμήμα του, και μπροστά μπορείτε να ρίξετε κάτω το κάθισμα του συνοδηγού έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα τραπέζι ή μία άνετη ξαπλώστρα, ή να επεκτείνετε το μήκος φόρτωσης.Εξαρτάται από εσάς.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ?

Οι 14 αποθηκευτικοί χώροι που περιλαμβάνουν μία άνετη αποθηκευτική θήκη στο ταμπλό, μία βάση για νομίσματα και μολύβια και μία βάση για χαρτομάντιλα, έτσι ώστε να υπάρχει ένας χώρος για το κάθε τι μέσα στο δικό σας Panda.

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ
ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ

Το εκ νέου σχεδιασμένο τιμόνι είναι διαθέσιμο με δερμάτινη επένδυση και γκρι φινίρισμα, με ενσωματωμένα χειριστήρια ελέγχου του ηχοσυστήματος• ο πίνακας οργάνων διαθέτει πιο στοιχειώδη και καθαρά γραφικά για μέγιστη αναγνωσιμότητα• μαζί με ένα σύστημα Uconnect το οποίο μπορεί να συνδεθεί με το Panda Uconnect app, έτσι ώστε να έχετε όλες τις πληροφορίες, την διασκέδαση και τις υπηρεσίες που θέλετε στις άκρες των δακτύλων σας.

Λάβετε μια προσφορά
1 από 2

CONSENTIMIENTO PARA EL TRATAMIENTO DE DATOS DE CARÁCTER PERSONAL (DE CONFORMIDAD CON LA LEY ORGÁNICA 15/1999,
DE 13 DE DICIEMBRE, DE PROTECCIÓN DE DATOS DE CARÁCTER PERSONAL)


ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Ν. 2472/1997

Μετά την ανάγνωση της Ανακοίνωση Ενημέρωσης – Πληροφορίες εδώ για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.


Για δραστηριότητες μάρκετινγκ. Εξουσιοδότηση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από την FCA Greece A.E. για σκοπούς μάρκετινγκ και προώθησης που αναφέρονται στο σημείο (β) με την χρήση των μεθόδων επεξεργασίας που αναφέρονται στην Ανακοίνωση Ενημέρωσης – Πληροφορίες, σε έντυπη, αυτοματοποιημένη ή ηλεκτρονική μορφή, και ειδικότερα, μέσω ταχυδρομείου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου (συμπεριλαμβανομένων των αυτοματοποιημένων τηλεφωνικών κλήσεως, SMS, MMS, κλπ.), φαξ και κάθε άλλου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας (π.χ. διαδικτυακοί ιστότοποι, αφερμογές κινητής τηλεφωνίας).
Για δραστηριότητες δημιουργίας προφίλ. Εξουσιοδότηση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από την FCA Greece A.E. για σκοπούς προφίλ που αναφέρονται στο σημείο (γ) και αφορούν – για παράδειγμα και όχι περιοριστικά – καταναλωτική συμπεριφορά και τάση, συνήθειες οδήγησης, χρήση διαδικτυακών ιστότοπων.
Για την γνωστοποίηση σε τρίτους για δραστηριότητες μάρκετινγκ. Εξουσιοδότηση για την γνωστοποίηση των προσωπικών δεδομένων σε τρίτους που συνδέονται και σχετίζονται με την FCA Greece A.E., καθώς και στους Συνεργάτες τους, με σκοπό την επεξεργασία για τους σκοπούς μάρκετινγκ και προώθησης που αναφέρονται στην σημείο (δ) με την χρήση των μεθόδων επεξεργασίας που αναφέρονται στην Ανακοίνωση Ενημέρωσης – Πληροφορίες, σε έντυπη, αυτοματοποιημένη ή ηλεκτρονική μορφή, και ειδικότερα, μέσω ταχυδρομείου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου (συμπεριλαμβανομένων των αυτοματοποιημένων τηλεφωνικών κλήσεως, SMS, MMS, κλπ.), φαξ και κάθε άλλου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας (π.χ. διαδικτυακοί ιστότοποι, εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας).

Συναινώ

Για διαβίβαση σε κράτη εντός και εκτός της ΕΕ. Στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από την FCA Greece A.E. και / ή άλλα πρόσωπα που ενεργούν για λογαριασμό της FCA Greece A.E. σύμφωνα με ειδικές συμβατικές υποχρεώσεις, που βρίσκονται σε κράτη της ΕΕ ή κράτη εκτός ΕΕ σύμφωνα με την διαδικασία που προβλέπει ο νόμος.

Επιλέγοντας το κουμπί ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΝΟΜΕΑ, επιβεβαιώνω το αίτημά μου για την Υπηρεσία που αναφέρεται στο σημείο (α) της Ανακοίνωσης Ενημέρωσης – Πληροφορίες, και παρέχω επίσης την συναίνεσή μου για την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων για τους σκοπούς της Υπηρεσίας με χρήση των μεθόδων επεξεργασίας που αναφέρονται στην Ανακοίνωση Ενημέρωσης – Πληροφορίες.

2 από 2

ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΝΟΜΕΑ

 
 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Mario Rossi

Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 500L ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΝΟΜΕΑ Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Οι εικόνες χρησιμοποιούνται για λόγους απεικόνισης και μόνο. Επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο διανομέα σας για τους ισχύοντες συνδυασμούς χρωμάτων, τις ταπετσαρίες κτλ.