Στην οικογένεια του Fiat Tipo το βραβείο Marcus 2017

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Η Fiat έλαβε δύο σημαντικές διακρίσεις στις κατηγορίες Compact και Station Wagon από την αυστριακή λέσχη αυτοκινήτου ÖAMTC, στον ετήσιο θεσμό που βραβεύει τα αυτοκίνητα με το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος.

Στην Αυστρία, η λέσχη αυτοκινήτων ÖAMTC απένειμε για πέμπτη συνεχή χρονιά τα πολυπόθητα βραβεία Marcus. Στον φετινό θεσμό συμμετείχαν συνολικά 47 νέα μοντέλα που λανσαρίστηκαν το 2016, χωρισμένα σε 6 κατηγορίες, με κύριο κριτήριο το λειτουργικό κόστος και το επίπεδο ασφάλειας. Η Fiat νίκησε σε δύο από αυτές τις κατηγορίες. Το Fiat Tipo 4Θυρο 1.3 MultiJet II 95 Easy επικράτησε ανάμεσα σε επτά ανταγωνιστές του στην κατηγορία Compact, ενώ το Fiat Tipo Station Wagon 1.3 MultiJet II 95 Pop κατέλαβε την πρώτη θέση ως το πιο αποτελεσματικό σε επίπεδο κόστους νέο μοντέλο στην κατηγορία Station Wagon, ανάμεσα σε εννέα άλλους υποψήφιους.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η σχέση κόστους - αποτελεσματικότητας υπολογίζεται από τους ειδικούς του ÖAMTC λαμβάνοντας υπόψη το λειτουργικό κόστος του κάθε υποψήφιου μοντέλου, με βάση μια ειδικά διαμορφωμένη φόρμουλα.

Προσωπικότητα, στυλ και λειτουργικότητα, σε συνδυασμό με ακαταμάχητη σχέση ποιότητας-τιμής είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Fiat Tipo. Όλα αυτά συνοψίζονται στο κεντρικό μήνυμα "Δίνοντας λιγότερα, αποκτάτε περισσότερα". Το Tipo είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για οικογένειες, νέους οδηγούς και εταιρικό στόλο. Από την αρχή της εξέλιξης του μοντέλου, οι μηχανικοί της Fiat έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στο συνολικό κόστος χρήσης (TCO), που αποτελεί ένα σημαντικό κριτήριο αγοράς για τους ιδιώτες και τους εταιρικούς πελάτες, στο οποίο συνέβαλαν τα χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης και λειτουργικού κόστους.

tipo-brabeio-marcus-2017-img