Το αυτοκινητο μου ειναι παντα σε αριστη κατασταση

Ειδικοί τεχνικοί που χρησιμοποιούν γνήσια ανταλλακτικά θα εξασφαλίσουν μία μακρόχρονη, ευχάριστη ζωή στο καινούργιο σας Fiat.

fiatot.calculate

Ειναι το δικο σας Fiat παντα σε αριστη κατασταση;

MyFiat

Freetogo

σε 5 δευτερολεπτα

Ακινητοποιηθηκατε;

 • Κινητό συνεργείο

  Η πρόβλεψη ενός επιτόπου τεχνικού σε περίπτωση που το αυτοκίνητο έχει ακινητοποιηθεί λόγω βλάβης, σκασμένου ελαστικού, άδειας μπαταρίας, έχει μείνει από καύσιμο ή λανθασμένου ανεφοδιασμού.

 • Ρυμούλκηση

  Εάν έχει ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο, ρυμούλκηση στο πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευής.

 • Αυτοκίνητο εξυπηρέτησης

  Εάν πρέπει να επισκευαστεί το αυτοκίνητό σας μετά από μία βλάβη, εξαρτάται από τον χρόνο που απαιτείται για την επισκευή. Στην διάθεση σας για τέσσερις εργάσιμες ημέρες (επιπλέον τυχόν αργιών μέσα σε αυτό το  χρονικό διάστημα, το οποίο δεν θα υπολογιστεί).

 • Έξοδα ταξιδιού

  Εάν έχει ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο σας, δωρεάν μετάβαση με ταξί στον σταθμό του τραίνου ή στο σημείο παραλαβής ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου.

 • Υπηρεσία πληροφοριών

  Ωράρια και ημέρες λειτουργίας δικτύου Διανομέων.

Και εαν ειστε περισσοτερα απο 50 χιλιομετρα μακρια απο το σπιτι σας:

 • Επιστροφή στο σπίτι ή συνέχιση ταξιδιού

  Εσείς αποφασίζετε τι θα κάνετε!

 • Έξοδα ξενοδοχείου

  Κλείσιμο δωματίου σε ξενοδοχείο εάν ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο σας σε απόσταση μεγαλύτερη των 50 χιλιομέτρων από τον τόπο διαμονής.

 • Παραλαβή επισκευασμένου αυτοκινήτου

  Αποζημίωση των εξόδων ταξιδιού σας για να παραλάβετε το επισκευασμένο αυτοκίνητο που είχε ακινητοποιηθεί σε απόσταση μεγαλύτερη των 50 χιλιομέτρων από τον τόπο διαμονής.

 • Επαναπατρισμός μη επισκευασμένου αυτοκινήτου

  Εάν ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο σας στο εξωτερικό για περισσότερες από 5 ημέρες, ρυμουλκείται από το εξουσιοδοτημένο σημείο επισκευής στο σπίτι του πελάτη (ή στο εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευής που βρίσκεται στο τόπο κατοικίας σας).

Για αυτοκινητα εκτοσ εγγυησησ

Εάν το αυτοκίνητο σας δεν καλύπτεται πλέον από την εργοστασιακή εγγύηση, ελέγξτε σε ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευής εάν είναι διαθέσιμο ένα αυτοκίνητο εξυπηρέτησης FreeToGo (με επιπλέον χρέωση)* για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την επισκευή του δικού σας αυτοκινήτου.

* Υπηρεσία που παρέχεται μόνο από διανομείς/κέντρα επισκευής που συμμετέχουν στην ενέργεια αυτή