Μια πραγματικα σωστη επιλογη

Η γκάμα αυτοκινήτων Φυσικού Αερίου και LPG της Fiat είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο με 9 εκδόσεις αυτοκινήτων για να επιλέξετε.
Από το Panda και το 500L έως τo Qubo και το Doblo, όλα με συστήματα σχεδιασμένα, κατασκευασμένα και εγγυημένα από την Fiat.
Εσείς τι επιλέγετε; Φυσικό Αέριο ή LPG;

Ανακαλύψτε τα οφέλη των εκδόσεων Φυσικού Αερίου, πατώντας εδώ.

gpl-metano-box1-img

Ταξιδεψτε χωρις να το πολυσκεφτεστε

Είτε είναι η άνοιξη είτε ο χειμώνας προ των πυλών, εσείς ονειρεύεστε νέους προορισμούς. Αλλά η τιμή της βενζίνης ανεβαίνει…
Τι μπορείτε να κάνετε; Ονειρευτείτε ελεύθερα!
Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μειώσετε τα κόστη και να επιλέξετε ένα αυτοκίνητο Fiat: τον μοναδικό κατασκευαστή αυτοκινήτων που μπορεί σήμερα να προσφέρει μια ευρεία γκάμα οχημάτων που χρησιμοποιούν το Φυσικό Αέριο ή το LPG σαν καύσιμο.

gpl-metano-box2-img

Ανακαλυψτε τον TwinAir Turbo Natural Power: τον εξυπνο κινητηρα.

Ευσυνείδητος και υπεύθυνος. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του νέου κινητήρα της Fiat, ο οποίος καταφέρνει να ικανοποιήσει άριστα τις ανάγκες τόσο εκείνων που θέλουν να κρατούν χαμηλά την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων στην πόλη, όσο και εκείνων που εκτιμούν την δύναμη και τις επιδόσεις σε συνδυασμό με μεγάλη αυτονομία. Ο TwinAir Turbo Natural Power είναι ένας έξυπνος κινητήρας που συνδυάζει μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και οδηγική απόλαυση: δικύλινδρος turbo, καταναλώνει μεθάνιο/βενζίνη και προσφέρει αυξημένη ισχύ και ροπή. Αυτό το σύστημα καυσίμου εξασφαλίζει τα λιγότερα δυνατά κόστη ανά διανυθέν χιλιόμετρο σε σύγκριση με τους βενζινοκινητήρες. Ο TwinAir Turbo Natural Power είναι διαθέσιμος στις εκδόσεις Panda Natural Power και 500L Natural Power.
Θέλετε να τον δοκιμάσετε;

gpl-metano-box4-img
gpl-metano-box5-img

Πιστευουμε στην οικονομια και την καινοτομια

Τα μοντέλα της Fiat αποτελούν καρπό επιμελούς και συνεχούς έρευνας για να εξασφαλιστεί η οικονομικότερη και οικολογικότερη λύση στην ανάγκη σας για μετακίνηση:  σεβόμαστε το περιβάλλον και καταφέρνουμε να κάνουμε το ταξίδι σας ακόμη πιο προσιτό.
Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς καταφέραμε να βελτιώσουμε τα αυτοκίνητά μας; Επισκεφθείτε την ενότητα Air Technologies.

Η γκάμα Φυσικού Αερίου και LPG της Fiat.
Πάμε μακριά.