ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ FIAT BUSINESS

 
 img 6

Το τμήμα εταιρικών πωλήσεων της Fiat προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Μέσα από μια εξαιρετική γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών η Fiat αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για εταιρείες με μικρούς ή μεγάλους στόλους, επαγγελματίες και οργανισμούς.

Στόχος της Fiat αποτελεί η άμεση και ποιοτική ικανοποίηση της εταιρείας ή του επαγγελματία μέσα από ολοκληρωμένες προτάσεις βασισμένες στις απαιτήσεις του πελάτη.

Επιλέξτε μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων με κινητήρες βενζίνης, diesel, CNG (φυσικού αερίου) και LPG (υγραερίου).

Οχήματα πόλης όπως το Fiat Panda με κίνηση 4x2 & 4x4 και το Fiat Punto, οχήματα με δυνατότητα 5-7 θέσεων και 9 θέσεων όπως το Fiat Doblo και το νέο Fiat Talento καθώς και οικογενειακά οχήματα όπως το νέο Fiat Tipo αποτελούν ουσιαστικές λύσεις προσφέροντας ασφάλεια, τέλεια οδηγική συμπεριφορά μεγάλη άνεση και ευελιξία.

Η σειρά 500 family αποτελεί μια ιδιαίτερη γκάμα προϊόντων βασισμένο στην ποιότητα και τον Ιταλικό σχεδιασμό. Το 500 (cinquecento) με το μοναδικό στιλ, η έκδοση 500C (Cabrio), το 500L με ιδιαίτερη προσοχή στην άνεση με εξαιρετικούς χώρους και το 500Χ το SUV με κίνηση 4x2 & 4x4 σε εκδόσεις City Look και Off Road Look συμπληρώνουν την γκάμα του 500 family.

Ωστόσο, τα πλεονεκτήματα των προϊόντων Fiat Business δεν σταματούν εδώ: ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην ευελιξία όσον αφορά τις λύσεις αγοράς, χρηματοδοτικής μίσθωσης και μακροχρόνιας μίσθωσης προσφέροντας χαμηλό κόστος χρήσης.

 
     

ΕΙΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

 
img 5

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΟΥΣ ΣΤΟΛΟΥΣ.

Η Fiat εξασφαλίζει ειδικούς όρους για όλες τις επιχειρήσεις προκειμένου να καλύψουν τις εταιρικές ανάγκες μετακίνησης. Προσφέρονται ευέλικτες λύσεις προκειμένου να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα των αυτοκινήτων Fiat.

img 4

ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.

Εάν η εταιρία σας διαθέτει μεγάλο στόλο οχημάτων ή διαθέτει πανευρωπαϊκό συμβόλαιο με την Fiat, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Fleet & Business της εταιρείας μας.

 img 3

ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Fiat σε σχολές οδηγών. Εκπαιδεύστε τους υποψήφιους οδηγούς σας με την ευελιξία και την ασφάλεια των οχημάτων μας.

 img 1

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Η Fiat παρέχει ειδικούς όρους πωλήσεων σε διπλωματικά οχήματα και δημόσιους οργανισμούς.