ΠΛΗΡΕΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κρατήστε το μυαλό σας στην δουλειά

Το παρκάρισμα του pick-up σας δεν είναι πρόβλημα. Με την κάμερα οπισθοπορείας, μπορείτε να έχετε την ιδανική εικόνα για ελιγμούς όλων των τύπων. Με το σύστημα Keyless Entry, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να έχετε τα κλειδιά σας μαζί σας έτσι ώστε να ξεκλειδώσετε και να κλειδώσετε το δικό σας Fullback.

ΠΛΗΡΗΣ ΙΣΧΥΣ

Αντιμετωπίστε τις πιο δύσκολες προκλήσεις

Επιλέξτε την ισχύ του δικού σας Fullback. Πετρελαιοκινητήρας 150 HP 2.4 με αλουμινένιο κορμό και υπερσυμπιεστή μεταβλητής γεωμετρίας υψηλής χωρητικότητας. Για να Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το pick-up σας, είναι διαθέσιμο με τον κινητήρα 180 HP ο οποίος διαθέτει την καινοτομική τεχνολογία μεταβλητού χρονισμού των βαλβίδων, για μέγιστη ισχύ με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων. Υπάρχει μία επιλογή από χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων ή ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων με αποκλειστικά πτερύγια αλλαγής ταχυτήτων επάνω σρο βολάν του τιμονιού.

ΠΛΗΡΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ασφάλεια αυξημένη στο απόλυτο

Το Fullback παρέχει στον οδηγό και τους επιβάτες τα πιο υψηλά επίπεδα ασφάλειας. Η καμπίνα είναι εφοδιασμένη με 7 αερόσακους - εμπρός, πλευρικούς, κουρτίνας και ένα για τα γόνατα του οδηγού. Σε συνδυασμό με τον ρυθμιζόμενο περιοριστή ταχύτητας, το ESC, το LDW και συστήματα που σας επιτρέπουν να αντιμετωπίσετε τις καθημερινές εργασίες σας έχοντας ήσυχο το κεφάλι σας.