ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΕΣΗ

Το καλύτερο για εσάς στην δουλειά σας.

Γνωρίζουμε πόσο χρόνο ξοδεύετε στον δρόμο σαν κομμάτι της δουλειάς σας. Έτσι αποφασίσαμε να σας παρέχουμε ένα άνετο, ελκυστικό pick-up, με μεγάλη προσοχή σε κάθε μία λεπτομέρεια. Ευρύχωρη, κλιματιζόμενη καμπίνα, εργονομικά υφασμάτινα καθίσματα, με διαθεσιμότητα όλου του προαιρετικού εξοπλισμού που θέλετε για το δικό σας αυτοκίνητο. Δοκιμάστε το και μόνοι σας! Και το να εγκαταλείψετε την δουλειά σας θα γίνει μια λιγότερο ελκυστική επιλογή.

 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Όταν ο χώρος συναντάει το στιλ

Απολαύστε την άνεση του μοναδικού στιλ του Fullback. Φτιάξτε την δική σας έκδοση: μπορείτε να επιλέξετε ύφασμα ή δέρμα, ηλεκτρικά και θερμαινόμενα καθίσματα, και ένα δερμάτινο πόμολο λεβιέ ταχυτήτων και δερμάτινο βολάν τιμονιού με πτερύγια αλλαγής ταχυτήτων για την έκδοση με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Για ένα pick-up όλα αυτά είναι περισσότερο από άνετα.

 

ΡΑΔΙΟ ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Στις διαταγές σας

Μουσική, πλοήγηση, ήχος μέσω Bluetooth® και κουμπιά ελέγχου στο βολάν του τιμονιού. Το σύστημα info-τηλεματικής του Fullback συνδυάζει την άνεση με την καλή εμφάνιση, με την 7 ιντσών οθόνη που παρέχει τα πάντα με ένα άγγιγμα.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ 4WD

Κατασκευασμένο να υπερνικάει τα εμπόδια.

Το Fullback είναι το αυτοκίνητο το οποίο μπορεί να σας πάει παντού. Ο δακτυλιδωτού τύπου ηλεκτρονικός επιλογέας 4WD σας δίνει την επιλογή της μετάδοσης κίνησης σε δύο τροχούς, για καλύτερη οικονομία στο καύσιμο, ή της μετάδοσης 4x4. Για πιο απαιτητικά οδοστρώματα, μπορείτε να ασφαλίσετε το αποκλειστικό κεντρικό διαφορικό. Όταν δυσκολεύουν τα πράγματα, μπορείτε επίσης να συμπλέξετε τις χαμηλές σχέσεις μετάδοσης και την ασφάλιση του πίσω διαφορικού.

 

Bluetooth®

Συγκεντρωθείτε στην οδήγηση

Οι επαγγελματικές τηλεφωνικές κλήσεις απαιτούν λεπτομέρειες και προδιαγραφές οι οποίες χρειάζονται πάντα αρκετό χρόνο. Μπορείτε να μιλάτε με άφοβα και με ασφάλεια χάρη στο σύστημα Bluetooth® του Fullback· αλλά όταν πρέπει να εκπληρώσετε τις απαιτήσεις των πελατών σας… το pick-up μας μπορεί να το διαχειριστεί ακόμα και αυτό!

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Κρατήστε χαρούμενους τους επιβάτες σας

Οι διαφωνίες αναφορικά με τα επίπεδα θερμοκρασίας ήταν πάντα ένα ανεπιθύμητο χαρακτηριστικό των ταξιδιών με αυτοκίνητο. Με το σύστημα διζωνικού κλιματισμού του Fullback, μπορείτε να τους έχετε όλους ευχαριστημένους.

 

USB

Πρακτικό και διασκεδαστικό

Για να φορτίσετε το smartphone σας ή να αναπαράγετε την μουσική σας σαν ένα soundtrack για το ταξίδι σας, η θύρα USB σας δίνει την δυνατότητα να συνδέσετε τις φορητές συσκευές σας στο δικό σας Fullback. Ένα pick-up με διπλές επιλογές ελέγχου: βολάν τιμονιού και οθόνη αφής.