Ο σχεδιασμός του 500X συνδυάζει τα "off-road" χαρακτηριστικά με την μοναδική άνεση και τεχνολογικά στοιχεία.


ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟ

Μία γενναία ψυχή και μία καρδιά γεμάτη από ουσία. Αυτή είναι η ιδανική εξίσωση για οποιονδήποτε που αναζητάει μία δυναμική και ξεχωριστή εμφάνιση: προφυλακτήρες με όψη off-road και νέες προστατευτικές ποδιές με επιχρωμιωμένο φινίρισμα, εξωτερικές λεπτομέρειες με σατινέ χρωμιωμένο φινίρισμα και διαμήκεις μπάρες οροφής. Και για να εκφραστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το Fiat 500X παρέχει 12 διαφορετικά χρώματα συν τρεις νέες αποχρώσεις: 4 παστέλ, 5 μεταλλικά, 1 ματ – Magnetic Bronze – και 2 τριπλής επίστρωσης – Amore Κόκκινο και Amalfi Κίτρινο – έτσι υπάρχει μία τεράστια ποικιλία εξατομικεύσεων. Και σήμερα η επιλογή είναι ακόμα μεγαλύτερη με το παστέλ Μπεζ Cappuccino και τα μεταλλικά Blue Jeans και Donatello Bronze.

ΣΑΤΙΝΕ ΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Οι χειρολαβές των θυρών και τα εξωτερικά διακοσμητικά τονίζουν τον ατόφιο, off-road χαρακτήρα του Fiat 500X Cross.

ΜΠΑΡΕΣ ΟΡΟΦΗΣ

Με ειδικό φινίρισμα.

ΧΡΩΜΙΩΜΕΝΟ ΑΚΡΟΣΩΛΗΝΙΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ

ΖΑΝΤΕΣ

Η γκάμα των ζαντών αλουμινίου που είναι διαθέσιμες για το 500X Off-Road Look είναι τεράστια. Από τις σκούρες ζάντες αλουμινίου 17" με διαμαντέ φινίρισμα, τις ζάντες αλουμινίου 18" δύο τόνων με διαμαντέ φινίρισμα, έως τις ζάντες αλουμινίου 18" με διαμαντέ φινίρισμα.

Οι εικόνες χρησιμοποιούνται για λόγους απεικόνισης και μόνο. Επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο διανομέα σας για τους ισχύοντες συνδυασμούς χρωμάτων, τις ταπετσαρίες κτλ.