Ο σχεδιασμός του 500X συνδυάζει τα "off-road" χαρακτηριστικά με την μοναδική άνεση και τεχνολογικά στοιχεία.


XTRA ΑΝΕΣΗ

Ένα φινετσάτο σπορτίβ αυτοκίνητο, το 500X Off-Road Look γνωρίζει πως να φροντίζει όλους τους επιβάτες σας.
Ο χώρος των επιβατών του ξεχωρίζει γιατί είναι ένας πιο τεχνολογικός χώρος: το χαρακτηριστικό ένθετο του ταμπλό προσδίδει ένα 3D εφέ, ενώ η επάνω πλευρά της κεντρικής κονσόλας και τα διακοσμητικά πλαίσια των θυρών έχουν ένα φινίρισμα βουρτσισμένου αλουμινίου.
Το εσωτερικό είναι ευρύχωρο και θα καλωσορίσει τους φίλους σας, καθώς και τα αγαπημένα σας αντικείμενα και αποσκευές. Επιπλέον, ξεκινώντας από σήμερα οι δερμάτινες λύσεις δημιουργούν ένα ακόμα πιο κομψό εσωτερικό χάρη στα μαύρα φινιρίσματα τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με το μαύρο ή tobacco δέρμα.

ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΤΑΜΠΛΟ

Το σχήμα του σπορτίβ τιμονιού παρέχει ένα τέλειο "πιάσιμο" και ιδανικές θέσεις τοποθέτησης των χεριών. Τα όργανα ελέγχου του αυτοκινήτου, με τα τρία κυκλικά στοιχεία θυμίζουν έντονα το ιστορικό 500. Πιο ξεχωριστή είναι η οθόνη TFT 3,5", η οποία παρέχει στον οδηγό όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται με ένα απλό και άμεσο τρόπο και επίσης παρέχει πληθώρα ευκαιριών για εξατομίκευση.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΟΝΣΟΛΑ

Η κονσόλα με το φινίρισμα βουρτσισμένου αλουμινίου μπορεί να φιλοξενήσει το σύστημα ελέγχου Mode SelectorTM και το πλήκτρο ελέγχου για το ηλεκτρικό χειρόφρενο, το οποίο αντικαθιστά το παραδοσιακό "χειρόφρενο": εύκολο στην λειτουργία, ελευθερώνει τον χώρο μεταξύ των καθισμάτων.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Το Fiat 500X εγγυάται επίσης βέλτιστη λειτουργικότητα χάρη στους διάφορους αποθηκευτικούς χώρους οι οποίοι βρίσκονται μέσα στον χώρο των επιβατών: όπως οι τέσσερις ευρύχωρες τσέπες στις πόρτες, το μεγάλου μεγέθους συρτάρι που κλείνει στο κάτω τμήμα του ταμπλό και εκείνο που δημιουργείται από την χρωματιστή φάσα εμπρός από τον συνοδηγό, καθώς και τις δύο ποτηροθήκες επάνω στην κεντρική κονσόλα.

ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ

Ευρύχωρος και ευέλικτος - μπορεί να φιλοξενήσει από 350 λίτρα έως και 1000 λίτρα με τα πίσω καθίσματα πλήρως κατεβασμένα - μπορεί να εφοδιαστεί με μία αφαιρούμενη εταζέρα, η οποία είναι αναστρέψιμη και μπορεί να ρυθμιστεί ως προς το ύψος.
Ελκτική ικανότητα
Μέγιστη (με φρένα) ικανότητα ρυμούλκησης έως 1200Kg

Οι εικόνες χρησιμοποιούνται για λόγους απεικόνισης και μόνο. Επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο διανομέα σας για τους ισχύοντες συνδυασμούς χρωμάτων, τις ταπετσαρίες κτλ.