Ο σχεδιασμός που έκανε πάντα το Fiat 500 να ξεχωρίζει και οι πιο προηγμένες τεχνολογίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ξεχωρίζει το Fiat 500X City Look.


ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟ

Το 500X εκφράζει τις αξίες οι οποίες έχουν μετατρέψει το 500 σε ένα πρότυπο αναγνωρίσιμο σε ολόκληρο τον κόσμο. Μία μόνο ματιά είναι όλα όσα χρειάζονται για να δείτε τα χαρακτηριστικά του που έχει κληρονομήσει από το ιστορικό μοντέλο: τα στρογγυλεμένα διπλά εμπρός φανάρια, την τραπεζοειδούς σχήματος προβολή επάνω στο καπό, τα χρωμιωμένα "φτερά" σε κάθε πλευρά με το λογότυπο της FIAT, και την μάσκα η οποία κάνει το εμπρός άκρο να θυμίζει ένα γελαστό πρόσωπο. Στο πίσω μέρος τα ξεχωριστά φανάρια, που περιβάλλονται από ένα γυαλιστερό δακτύλιο, τα στρογγυλεμένα πίσω παράθυρα και το λογότυπο της FIAT και την χρωμιωμένη χειρολαβή. Σήμερα, το 500X είναι διαθέσιμο στην έκδοση City Look, στην πιο κοσμοπολίτικη και έξυπνη ενδυμασία, με χρωμιωμένες λεπτομέρειες οι οποίες τονίζουν την αξία του. Και τρία νέα εξωτερικά για μία προσωπικότητα η οποία τραβάει την προσοχή: το παστέλ Μπεζ Cappuccino και τα μεταλλικά Blue Jeans και Donatello Bronze ​

ΕΜΠΡΟΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ (ΦΑΝΑΡΙΑ)

Με φώτα λειτουργίας ημέρας DRL και προβολείς ομίχλης με λειτουργία υποβοήθησης στις στροφές, τα διπλά εμπρός φανάρια είναι ένα επανεμφανιζόμενο στοιχείο του στυλ της οικογένειας του 500 το οποίο κάνει το εμπρός τμήμα άμεσα αναγνωρίσιμο.

ΖΑΝΤΕΣ

Η γκάμα των ζαντών αλουμινίου που είναι διαθέσιμες για το 500X City Look είναι τεράστια. Με τα γυαλιστερά γκρι καπάκια των ατσάλινων ζαντών 16" έως τις γυαλιστερές με διαμαντέ φινίρισμα ζάντες αλουμινίου 16"· έως τις σατινέ γκρι ζάντες αλουμινίου 17", έως τις μαύρες ματ με διαμαντέ φινίρισμα ζάντες αλουμινίου 17''. Οι πιο έξυπνες και οι πιο πολύτιμες όμως από όλες είναι οι γυαλιστερές γκρι με διαμαντέ φινίρισμα ζάντες αλουμινίου 18".

ΦΙΜΕ ΠΙΣΩ ΤΖΑΜΙΑ

Εγγυώνται την ιδιωτικότητα των επιβατών σας και κάνουν το στυλ του δικού σας Fiat 500X ακόμα πιο αποκλειστική.

Οι εικόνες χρησιμοποιούνται για λόγους απεικόνισης και μόνο. Επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο διανομέα σας για τους ισχύοντες συνδυασμούς χρωμάτων, τις ταπετσαρίες κτλ.