Ο σχεδιασμός που έκανε πάντα το Fiat 500 να ξεχωρίζει και οι πιο προηγμένες τεχνολογίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ξεχωρίζει το Fiat 500X City Look.


XTRA ΑΝΕΣΗ

Μέσα στο Fiat 500X μπορείτε να δείτε την ποιότητα με την πρώτη ματιά. Χαρακτηρίζεται από κομψά μαλακά στην αφή υλικά, το τρισδιάστατο ταμπλό που αγκαλάζει τον χώρο, τα ένθετα στις ταπετσσαρίες των θυρών που είναι φινιρισμένα με μία εμφάνιση carbon και την κεντρική κονσόλα που είναι καλυμμένη με ένα νέο γεωμετρικό μοτίβο. Τα φαρδιά καθίσματα που αγκαλιάζουν το σώμα προσφέρουν την βέλτιστη άνεση και είναι ντυμένα με τεχνική ταπετσαρία, η οποία σήμερα περιλαμβάνει την αποκλειστική ανθρακί σκιά με διακοσμητικά που ταιριάζουν ή με κρεμ ένθετα. Οι πλευρικές επιφάνειες είναι εμπλουτισμένες με λεπτομέρειες κατασκευασμένες χρησιμοποιώντας πολύ συγκεκριμένα υλικά και το κεντρικό τμήμα είναι κατασκευασμένο από ταπετσαρία με “prêt-à-porter” και ένθετα από οικολογικό δέρμα.

 

ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΤΑΜΠΛΟ

Το σχήμα του σπορτίβ τιμονιού παρέχει ένα τέλειο "πιάσιμο" και ιδανικές θέσεις τοποθέτησης των χεριών. Τα όργανα ελέγχου του αυτοκινήτου, με τα τρία κυκλικά στοιχεία θυμίζουν έντονα το ιστορικό 500. Πιο ξεχωριστή είναι η οθόνη TFT 3,5”, η οποία παρέχει στον οδηγό όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται με ένα απλό και άμεσο τρόπο και επίσης παρέχει πληθώρα ευκαιριών για εξατομίκευση.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΟΝΣΟΛΑ

Η κονσόλα με το ανανεωμένο και τρισδιάστατο γεωμετρικό μοτίβο περιέχει τον Επιλογέα του τρόπου οδήγησηςTM* και το πλήκτρο ελέγχου για το ηλεκτρικό χειρόφρενο, το οποίο αντικαθιστά το παραδοσιακό "χειρόφρενο": εύκολο στην λειτουργία, ελευθερώνει τον χώρο μεταξύ των καθισμάτων.

*Μη διαθέσιμο στους κινητήρες 1.6 e-TorQ, 1.3 MultiJet

ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Το Fiat 500X εγγυάται επίσης την βέλτιστη λειτουργικότητα χάρη στους διάφορους αποθηκευτικούς χώρους που βρίσκονται μέσα στον χώρο των επιβατών: Όπως τις τέσσερις ευρύχωρες τσέπες στις πόρτες, το μεγάλου μεγέθους συρτάρι που κλείνει στο κάτω τμήμα του ταμπλό και εκείνο που δημιουργείται από την χρωματιστή φάσα εμπρός από τον συνοδηγό, καθώς και τις δύο ποτηροθήκες επάνω στην κεντρική κονσόλα.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΜΠΡΟΣ

Για να ταξιδεύετε με πλήρη άνεση το κάθισμα του οδηγού μπορεί να ρυθμίζεται σε ύψος, εμπρός και πίσω και στην γωνία της πλάτης.

ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ

Ευρύχωρος και ευέλικτος - μπορεί να φιλοξενήσει από 350 λίτρα έως και 1000 λίτρα με τα πίσω καθίσματα πλήρως κατεβασμένα - μπορεί να εφοδιαστεί με μία αφαιρούμενη εταζέρα, η οποία είναι αναστρέψιμη και μπορεί να ρυθμιστεί ως προς το ύψος.
Ελκτική ικανότητα

Μέγιστη (με φρένα) ικανότητα ρυμούλκησης έως 1200Kg

Οι εικόνες χρησιμοποιούνται για λόγους απεικόνισης και μόνο. Επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο διανομέα σας για τους ισχύοντες συνδυασμούς χρωμάτων, τις ταπετσαρίες κτλ.